permanent
Junior Administratief Bediende Leuven Reference number: 1520
Last update: 31-08-2020, 17:01
Region: Leuven
Sector: Telecom
Education: Technische, grafische of administratieve opleiding
Job description
Voor een grootschalig project in netwerkinfrastructuur zoeken we een administratief bediende te Leuven die zal instaan voor het beheren en aanvragen van vergunningen om te garanderen dat constructiewerken tijdig en comform de stadsreglementering kunnen worden uitgevoerd.
Conform de procedures per stad start je de aanvragen op, en volg je deze op. Gezien er meerdere organisaties (lees: nutsvoorzieningsmaatschappijen) zijn die gelijktijdig op deze projecten werken, is het de bedoeling onze aanvragen af te stemmen met die van de collega-organisaties.

Ben jij iemand die op zoek is naar iets nieuws? Interesse in de telecomwereld en ervaring met administratieve taken? Daarnaast technisch aangelegd? Dan is deze job iets voor jou.
What you’ll do
 • Je maakt de vergunningsaanvragen aan voor graaf- of façadewerken waarvoor de betreffende stad vergunningen verleent. Je lanceert de aanvraag op tijd, volgt de status op en neemt waar nodig de nodige acties om het proces tijdig rond te krijgen;
 • Het lanceren van synergie aanvragen en opvolgen van ontvangen aanvragen van andere partijen. Dit om ervoor te zorgen dat samenwerking met andere nutsbedrijven optimaal verloopt;
 • De administratief bediende interageert met de city teams die wachten op de vergunningen om de werken te kunnen starten alsook met de partner die helpt bij het maken van de tekeningen en met de stad die de vergunningen aflevert.
Profile
 • Je bent accuraat, hebt oog voor detail en kan nauwkeurig werken. Zelf bij routinematige taken kan je kritisch en alert blijven op onregelmatigheden;
 • Opdrachten kan je nauwkeurig en kwalitatief opleveren, en je acties en beslissingen richten zich op het daadwerkelijk realiseren van vooropgestelde targets;
 • Communicatie staat centraal; je kan op een heldere manier zowel mondeling als schriftelijk te communiceren;
 • Je kan op een vlotte en transparante manier samenwerken met de constructieteams en de steden en draagt bij aan een gezamenlijk resultaat.
 • Je bent in staat om naar de afgesproken doelstellingen toe te werken en stelt hoge eisen aan je eigen werk en dat van anderen en streeft continu naar de verbetering ervan.
 • Als administratief bediende kan je planmatig werken en ben je in staat je eigen werk autonoom te organiseren om deadlines voor vergunningen te respecteren.
Required Skills
 • Je hebt inzicht in het lezen en maken van eenvoudige grafische tekeningen: een basis van AutoCAD is zeer interessant en dus mooi genomen;
 • Je hebt een degelijke kennis MS office (Word, Excel etc.);
 • Nederlands of Franstalig, goede kennis van beide landstalen is een vereiste;
Interested? Send us your resumé
To apply for this job, please complete the form below and join your resume. This instantly places your information into our database. Once we have received your information, we will be in touch by e-mail or phone. If you have not heard from us after 3 working days, please call us!

Thank you for your interest in working with Harvey Nash and we look forward to assisting you in your job search!

Only PDF, max. 10MB

Only PDF, max. 10MB