permanent
Administratief Medewerker Vergunningen Reference number: 2024
Last update: 22-11-2021, 13:18
Region: Zaventem
Job description
Als Administratief Medewerker Vergunnigen werk je in ondersteuning voor de verschillende cityteams die instaan voor de uitbouw van het glasvezelnetwerk van een interne klant in de verschillende steden waar we werken. Meer specifiek zorg je voor het beheren en aanvragen van vergunningen en synergiewerken om te garanderen dat constructiewerken tijdig en conform de stadsreglementering kunnen worden uitgevoerd..

Tot slot draag je vanuit jouw rol bij aan het doel om klanten bij hun projecten en diensten professioneel te ondersteunen met de juiste vaardigheden en door gebruik van technologie met een hoge toegevoegde waarde.
What you’ll do
  • Aanvragen vergunningen: Aanmaken van vergunningsaanvragen bij de steden voor trenching (graaf) of façadewerken waarvoor de betreffende stad vergunningen verleent. Tijdig de aanvragen lanceren, de status opvolgen en waar nodig de nodige acties nemen om het proces tijdig rond te krijgen. Het proces verschilt per stad, je doet dit in nauw overleg met de respectieve cityteams.
  • Lanceren van synergie aanvragen: Het lanceren van synergie aanvragen en het opvolgen van ontvangen aanvragen van andere partijen. Dit om ervoor te zorgen dat samenwerking met andere nutsbedrijven optimaal verloopt.
  • Communiceren interne & externe partners: Interageren met de city teams die wachten op de vergunningen om de werken te kunnen starten, met de partner die helpt bij het maken van de tekeningen en met de stad die de vergunningen aflevert.
Profile
  • Je bent communicatief, dit zowel per e-mail als telefonisch;
  • Je hebt een grafisch inzicht en een analytisch vermogen;
  • Je bent accuraat, je hebt oog voor detail, en je bent resultaatgericht;
  • Je bent in staat om goede samenwerking op te bouwen met interne en externe stakeholders, en je eigen werk te structureren;
Required Skills
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Frans, dit zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt goede kennis van MS Office (Outlook, Excel en Word);
  • Basiskennis van Autocad is een mooie extra, alsook ervaring met eenvoudige werktekeningen.
Interested? Send us your resumé
To apply for this job, please complete the form below and join your resume. This instantly places your information into our database. Once we have received your information, we will be in touch by e-mail or phone. If you have not heard from us after 3 working days, please call us!

Thank you for your interest in working with Harvey Nash and we look forward to assisting you in your job search!

Only PDF, max. 10MB

Only PDF, max. 10MB