freelance
Project Manager Corporate Solutions Reference number: 2138
Last update: 03-01-2022, 08:58
Employer: Colruyt Group
Region: Halle
Sector: Retail
long term freelance assignment
Work experience: 3-5 jaar
Job type: freelance, payroll candidates are welcome too
Job description
Processen en IT zijn cruciaal binnen Colruyt Group en er lopen dan ook continu boeiende projecten voor onze winkelformules (Colruyt Laagste Prijzen, DATS 24, OKay, Bio-Planet …) en centrale diensten (aankoop, finance, HR …). Als Project Manager kloppen interne opdrachtgevers bij jou aan om hen te ondersteunen in deze projecten en ze van A tot Z te coördineren.

Corporate Solutions neemt de projecten op die overkoepelend impact hebben op de ganse Colruyt Group. Met de projecten die jij coördineert, creëer je dus impact voor al onze merken en klanten!

De Corporate Solutions projecten variëren van zuivere IT projecten tot puur proces gerelateerde projecten. Concrete voorbeelden (louter illustratief) zijn bv
• het opleveren van een Colruyt Group standaard oplossing voor het digitaal handtekenen en archiveren van documenten,
• het vastleggen van een proces en implementeren van de bijhorende tooling om alle gegevens in de Colruyt Group die invloed hebben op
de ecologische voetafdruk van de groep te verzamelen en te consolideren voor rapportering en gebruik in het Colruyt Group jaarrapport,
• het opstellen van een methodologisch kader om het service- en procesbeheer in de Colruyt Group duidelijker te krijgen.
What you’ll do
 • Als Project Manager binnen Corporate Solutions zal je in aanraking komen met alle uiteenlopende variëteiten van projecten, maar uiteraard houden we bij de toewijzing van de projecten altijd rekening met jouw persoonlijke expertise en voorkeuren.
  Je gaat aan de slag met multifunctionele projectteams, met onder andere functionele analisten, softwareontwikkelaars, business process engineers en key-users. Je bent eindverantwoordelijk voor het opleveren van je projecten binnen afgesproken tijd en dito budget. Hiervoor gebruik je gekende project management methodieken.
Profile
 • • Kennis en ervaring – Je combineert minstens 3 tot 5 jaar relevante projectmanagement ervaring met aantoonbare IT-kennis. Je hebt bij voorkeur goede kennis van projectmanagement methodieken als PMBoK, Agile of Prince 2.
  Extra kennis van of ervaring met portfolio/programma management, resource management, procesbeheer,… zijn pluspunten
 • Organisatie en planning – Een complexe organisatie schrikt jou niet af. Je kan zowel op executive als op operationeel niveau meedenken en connectie maken. Je creëert een duidelijke structuur en planning om je team optimaal aan te sturen en het project te realiseren.
 • Ondernemerschap en enthousiasme – Je bent gedreven en dynamisch. Je weet mensen te mobiliseren, waardoor je projecten tot een goed einde brengt. Je kan je inleven in de wereld van de eindgebruiker en je team. Je bent resultaatgericht, pragmatisch & creatief
 • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels. Frans is een pluspunt.
What's in it for you?
 • Verantwoordelijkheid – Als Project Manager heb je een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Bovendien krijg je de kans om strategisch mee te denken bij een sterke nationale retailer.
 • Stabiliteit – Zowel onze IT-afdeling als Colruyt Group zelf zijn in volle groei. We bieden je een opportuniteit in een stabiel bedrijf.
 • Uitdaging - Je werkt samen met specialisten uit uiteenlopende vakgebieden. Door onze focus op innovatie zijn er telkens nieuwe projecten waar jij verantwoordelijkheid in kan opnemen.
 • Werklocatie – Je kan deeltijds telewerken, dit in combinatie met werken op kantoor in Halle.
Interested? Send us your resumé
To apply for this job, please complete the form below and join your resume. This instantly places your information into our database. Once we have received your information, we will be in touch by e-mail or phone. If you have not heard from us after 3 working days, please call us!

Thank you for your interest in working with Harvey Nash and we look forward to assisting you in your job search!

Only PDF, max. 10MB

Only PDF, max. 10MB