freelance
System Engineer Reference number: 555
Last update: 01-02-2019, 13:28
ASAP
Job description
Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een System Engineer.
Het team is verantwoordelijk voor onderhoud, migraties en standaardisatie van de applicaties. Dit omhelst het opzetten van nieuwe (virtuele) servers in de datcenters, het installeren en configureren van de applicatie software(s) en de systeem software(s) op de servers. Dit in een internationale context met een zeer nauwe samenwerking met ICT teams, infrastructuur teams, externe software leveranciers en met andere collega's van Application Hosting België.
What you’ll do
 • Binnen deze team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de migratie, standaardisatie en het beheer. Hierin ben je voortdurend op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen.
 • Daarnaast ben je ben je bereid om mee vorm te geven aan de implementatie van bijhorende processen (release-, request-, incident-, support- en business continuity process, ...). Je bent vanzelfsprekend ook bereid dit toe te passen in deze specifieke context.
 • Je werkt samen met je collega's in een team aan deze uitdagende en ambitieuze opzetten; je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings.
 • Je staat open voor werk en buiten de gangbarekantooruren en je bent bovendien bereid om (op termijn) in een beurtrol voor permanentie te stappen wanneer de nood zich aandient. Je kan je flexibel organiseren en sluit een occasionele verplaatsing niet uit.
 • Het team werkt volgens de GEO principes Dit betekent concreet dat er twee dagen in de week een teamdag is en dat op de andere werkdagen de medewerker op zijn eigen standplaats werkt (Gent, Mechelen, Brussel, ...) of aan telewerken doet.
Profile
 • Interesse voor de veelzijdigheid van open systemen.
 • Je kan vlot dossiers analyseren en tot een uitwerking brengen.
 • Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en doelen kan realiseren.
 • Je bent bereid om mee te draaien in weekendwerk en eventueel op termijn in een beurtrol voor permanentie.
 • Je bent bereid om (op korte tijd) de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen om deze ambitieuze opdracht tot een goed einde te brengen.
Required Skills
 • Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen:
  - TWS/UAC
  - Hyper-V, VMWare, BladeLogic, NetBackup
  - System Center Suite (SCOM, COR, SCCM, SCSM)
  - Windows 2012, Linux, RedHat 6/7
  - Websphere, Webseal, Apache, Tomcat
  - Connect: Direct en UDM
  - Oracle/SQL/MySQL
  - ELK (ElasticSearch/Logtash/Kibana)
  - Atlassian Products
  - F5 LTM
  - Ansible, Git, RH Satellite
 • Goede kennis van het Nederlands en het Engels.
Interested? Send us your resumé
To apply for this job, please complete the form below and join your resume. This instantly places your information into our database. Once we have received your information, we will be in touch by e-mail or phone. If you have not heard from us after 3 working days, please call us!

Thank you for your interest in working with Harvey Nash and we look forward to assisting you in your job search!

Only PDF, max. 10MB

Only PDF, max. 10MB