freelance
Senior/Expert Software Engineer Java Reference number: 734
Last update: 15-04-2019, 13:37
ASAP
Job description
Onze klant, gelegen in Vlaams-Brabant, is momenteel op zoek naar meerdere Senior Software Engineers Java.

In het project "Optimalisatie proces receptioneren" in het Supply Chain Programme wordt de bestaande applicatie die in O* is geschreven vervangen door een nieuwe applicatie die in Java is gemaakt. Deze applicatie wordt gebruikt voor het registreren van de inkomende goederen in de distributiecentra.

Dit project heeft een hobbelig parcours gekend. Vandaag zitten we in de debugging fase. Deze fase verloopt veel moeilijker dan verwacht. De testen resulteren in een onverwacht hoog aantal bugs en omwille van de complexiteit van de applicatie vraagt ook het debuggen meer tijd dan gepland.
Om de Java-SE's bij te springen in het debuggen van de huidige applicatie is onze klant op zoek naar een senior Java Software Engineer. De opdracht bestaat in de eerste plaats om de code aan te passen zodat de applicatie doet wat ervan verwacht wordt zonder structureel in te grijpen.
Required Skills
  • JEE; JPA; JUnit
  • Preferable but not mandatory: JSF; JAXWS
Interested? Send us your resumé
To apply for this job, please complete the form below and join your resume. This instantly places your information into our database. Once we have received your information, we will be in touch by e-mail or phone. If you have not heard from us after 3 working days, please call us!

Thank you for your interest in working with Harvey Nash and we look forward to assisting you in your job search!

Only PDF, max. 10MB

Only PDF, max. 10MB